Alltid fri frakt!

Riktigt bra träningsband med varierade motstånd


Kanske har du hittat hit i din strävan efter en bättre hälsa och en starkare och mer välfungerande kropp? Det är även min strävan - därför skapade jag Napraband.

Som naprapat, personlig tränare och inspiratör på Instagram, brinner jag för att hjälpa människor att uppnå starkare och mer besvärsfria kroppar. Jag anser att träning ska vara både enkel och lättillgänglig men ändå ge en bra träningseffekt. Bra träningsband uppfyller dessa krav och ger en effektiv träning på dina villkor. När du vill, vart du vill. 

Ett av de vanligaste felen jag ser folk göra när de använder träningsband, är att de använder för tunna band med för lågt motstånd, som lämpar sig bäst till lättare rehab.  Strävar du efter att bygga en starkare och mer "vardagstålig" kropp, behöver du kunna belasta kroppen tillräckligt tungt. Med Napraband kan du både träna dina lättare assisterande övningar/rehab och tyngre flerledsövningar så som marklyft, benböj och militärpressar. Variationen och övnigsmöjligheterna är i det närmaste oändlig.

Jag önskar dig all lycka på dina resa mot en starkare och mer välmående kropp!

/Marcus Palmkvist

Toppprodukter: Träningsband | Miniband | Träningsprogram för Nybörjare | Träningsband Gummi | Breda Gummiband